image

Kunnen wij u van dienst zijn?

Indien wij uw interesse hebben kunnen wekken, zouden wij u graag willen uitnodigen voor een adviesgesprek. In dit gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden en bieden wij u vrijblijvend een ontwerp aan. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Wij staan elke dag voor u klaar 06 427 412 87

Mobiele applicaties

Een mobiele versie voor uw website of webshop

Mobiele applicaties

Een groot deel van het online dataverkeer bestaat tegenwoordig uit de bezoeken van mobiele gebruikers. Het is dus ook niet gek dat veel bedrijven een mobiele versie van hun website laten maken of zelfs complete apps.

service-img4

iBrandz media weet hoe belangrijk het is dat websites eenvoudig toegankelijk zijn voor mobiele gebruikers. Wij bieden daarom diverse mogelijkheden aan om uw website om te zetten naar een mobiele versie. Deze methoden zijn goedkoper dan het ontwikkelen van een applicatie voor bijvoorbeeld de appstore of Google Play (Android market).

De website’s zijn tevens direct te bezichtigen in de mobiele versie zonder dat je hiervoor een applicatie hoeft te downloaden. Zo weet u zeker dat iedere mobiele gebruiker uw website op de door u gewenste manier kan bezoeken.

  • Geschikt voor elke mobiele smartphone en tablet
  • Een gebruiksvriendelijke interface (gebruikersomgeving)
  • Gekoppeld met uw website of webshop en sociale netwerken
  • Flexibel gebouwd voor diverse wijzigingen en updates