image

Kunnen wij u van dienst zijn?

Indien wij uw interesse hebben kunnen wekken, zouden wij u graag willen uitnodigen voor een adviesgesprek. In dit gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden en bieden wij u vrijblijvend een ontwerp aan. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Wij staan elke dag voor u klaar 06 427 412 87

The Roadtrip

Dat moet je beleven!

CLIENT : The Roadtrip
Website : www.theroadtrip.nl
BOUWJAAR : 2013
Service type :

CMS, Banner slideshow, SSL aanmelding formulier, Database voor aanmeldingen, Contact formulier, Google maps route, Twitter Feed, Nieuws module

OMSCHRIJVING

The Roadtrip is een nieuw evenement. Tijdens The Roadtrip maken verschillende teams een avontuurlijke reis door Europa naar een vooraf uitgekozen festival. Voor deze eerste editie is gekozen voor het Sziget festival in Hongarije.

Wanneer je meedoet aan dit avontuur, dan rijden jij en je vrienden op dinsdag 5 augustus vanaf vliegveld Twente richting Hongarije. Deze rit brengt je via: Dresden, Krakau, Bratislava en het Balatonmeer uiteindelijk naar Boedapest waar het Sziget festival plaats vindt. Tijdens de route zijn er uiteenlopende uitdagingen voor jullie georganiseerd. Het kan zo maar zijn dat je een handrembochtje moet maken midden in Bratislava, of een potje staat te golfen in de binnenstad van Krakau!

REFERENTIE

iBrandz begreep meteen wat wij voor ogen hadden en vertaalde dit in een prachtige site terwijl dit alles binnen een week af moest. Ik kan iBrandz aan iedereen aanbevelen die een goede, snelle en creatieve webdesigner zoekt.

Mvg. Niels Brok van The Roadtrip.