12 Apps

15.000+ Downloads

50+ Reviews

Maatwerk apps

iBrandz Media levert maatwerk apps gebouwd op web technieken. Snelle maatwerk oplossingen tegen een scherp tarief.

Ionic

Wij bouwen apps op het Ionic framework. Dit geeft ons de mogelijkheid uw apps snel en flexibel te leveren.

CMS op maat

Beheer uw app eenvoudig via een op maat gebouwd CMS (portaal) waar u eenvoudig nieuwe inhoud kunt uploaden.

Gebruiksvriendelijk

No- nonse apps die snel en gebruiksvriendelijk werken. Dat is toch ook de reden waarom u een app laat ontwikkelen?

Hoe gaat het in z’n werk?

 • Conceptfase

  We bespreken al uw wensen en zullen uw concept uitwerken middels designs en specificaties.

 • Realisatiefase

  Developers zullen uw app ontwikkelen. Na een vooraf afgesproken periode kunt u meekijken met behulp van Apple Testflight of APK aanleveringen.

 • Publicatie

  Uw app wordt gepubliceerd in de Apple Appstore en Google Play. Graag helpen wij u nog bij optimalisaties en marketing van uw nieuwe app.

App beheer / datamanagement

Wij bouwen apps die werken met uw bestaande CMS systeem en API’s. Bij nieuwe projecten ontwikkelen wij een CMS dat perfect aansluit op de wensen van uw app. Als eigenaar van uw project en data is het belangrijk dat u snel inzicht heeft in al uw data en u de mogelijkheid heeft uw app te beheren op afstand.

ibrandz

Duidelijke lange termijn visie en aanpak

Het gebruik van smartphones en tablets neemt op de zakelijke markt nog steeds enorm toe. Het laten ontwikkelen van een app kan dan de juiste keuze zijn voor uw bedrijf. Door apps geheel vooraf te ontwerpen weet u precies hoe deze zal gaan werken en bent u vezekerd van een resultaat gerichte aanpak.

ibrandz

Offerte aanvragen

U zult versteld staan wat de mogelijkheden zijn als wij uw app realiseren. Wij geven u gratis advies en ontwerpen de basis van uw app vrijblijvend.

  Hoe zien app designs er uit?

  Wij designen eerst elke pagina. Een aantal van deze pagina's vindt u hier onder waardoor u op basis van afbeeldingen een goed beeld krijgt hoe de app zal werken.

  Ontwikkeld op het Ionic framework

  We kunnen uren praten over hoe verliefd we zijn op het IONIC framework als het gaat om het ontwikkelen van hybride apps. De zogenaamde hybride mobiele apps zijn kosteneffici├źnter en doorgaans sneller te ontwikkelen dan native apps. Met Ionic maken we apps zonder dat wij voor elk platform (iOS, Android, Windows) los een unieke app moeten bouwen.

  ibrandz