We analyseren uw website om te zien hoe goed deze is uitgerust voor online succes en geven u tips over hoe u deze kunt verbeteren.

Hoe steekt uw website in elkaar?

Een website kan beoordeeld worden op veel punten. Zo is een succesvolle website afhankelijk van goede codering maar ook van uitstekende content. Deze content zorgt er namelijk voor dat uw website interessant is om door Google gevonden te worden.

Zo checken wij uw website

Wij controleren uw website op prestaties en laadsnelheden, Wij controleren de achterliggende techniek en eventuele fouten in de codering, Wij controleren uw website op zoekwoorden, omschrijvingen, inhoud en titels, Wij controleren uw website op compatibiliteit (diverse browsers en apparaten), Wij controleren uw website op de manier hoe bezoekers naar de conversie-knop geleid worden. Wij bieden op basis van deze checks een rapportage aan.

Na het opmaken van het rapport gaan we graag met u om de tafel om te kijken hoe we uw website kunnen verbeteren en bieden u een vrijblijvend voorstel aan.

Doorontwikkeling

Als bekende webdeveloper in de regio zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen doorontwikkeling aanbieden op elk platform, framework of CMS.

Probeer het gratis

Vraag een gratis check aan; dan nemen wij z.s.m. contact met u op.