image

Kunnen wij u van dienst zijn?

Indien wij uw interesse hebben kunnen wekken, zouden wij u graag willen uitnodigen voor een adviesgesprek. In dit gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden en bieden wij u vrijblijvend een ontwerp aan. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Wij staan elke dag voor u klaar 06 427 412 87

Over ons

Wie wij zijn en wat wij doen in het kort

Wij

Designen

Bij iBrandz Media wordt uw website, webshop of product volledig in het voren door ons gedesigned zodat u precies weet wat u te wachten staat bij de oplevering. De designs worden volledig in huisstijl opgeleverd gepaard met al uw wensen om het volledig passend te maken. Tevens letten wij tijdens het designproces al op gebruiksvriendelijkheid, indhoud en handige functionaliteiten!

abt-s1
abt-s2

Wij programmeren het product volledig volgens de designs zodat het product er precies uit komt te zien zoals u het van ons heeft ontvangen. Tevens zorgen wij er voor dat uw systeem netjes en correct wordt ontwikkeld en bedenken wij passende effecten en extra functionaliteiten.

Wij

Ontwikkelen

Wij

Leveren

Na de ontwikelingsfase leveren wij het product voor u op samen met de overige diensten zoals Google optimalisatie, drukwerk en uitleg. Uiteraard stopt onze service dan niet! Onze support afdeling staat elke dag ‘savonds en in het weekend voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Want als u bijvoorbeeld ’s avonds een webshop runt, wilt u natuurlijk ook rond die tijd nog op ons kunnen rekenen.

abt-s3

iBrandz Media richt zich op het maken van websites, webshops en digitaal drukwerk. Onze unieke eigenschap is dat wij iedere dag, op elk moment van de dag voor u klaarstaan. Uw website is meer dan een visitekaartje en dient daarom goed onderhouden te worden. Dit geldt helemaal voor webshops, aangezien u voor uw inkomsten afhankelijk bent van een systeem dat naar behoren dient te functioneren. Wij zijn ons er dan ook van bewust dat een degelijke service van groot belang is.

Wij bouwen systemen op maat die afgesteld zijn op uw specifieke wensen en benodigdheden. Door onze ervaring kunnen wij u helpen met het uitwerken van ideeen en deze om te zetten in een passende oplossing voor uw bedrijf of organisatie.

waarom is werken met ons zo fijn?

Wij sleutelen elke dag nog aan onze service om u het zo makkelijk mogelijk te maken

image

Vrijwel alles is mogelijk

Wij houden wel van een uitdaging en zorgen er dan ook voor dat al uw wensen mogelijk worden gemaakt. Daagt u ons uit?
image

Flexibel

Wij helpen u graag een handje, ook buiten het boekje om! Wij zijn flexibel en werken graag wat langer voor u door.
image

Duidelijke taal

Onze systemen worden gebruiksvriendelijk ingericht, zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde voor optimale conversie.
image

Top support

Bij iBrandz Media kunt u uw vragen 24 uur per dag kwijt per e-mail en kunt u ons zelfs 's avonds en in het weekend telefonisch bereiken!
image

Uw systeem up2date

Wij houden uw systeem graag up2date en houden uw systeem in de gaten om u te sturen bij uw acties.
image

Snelle levertijden

Systemen worden door ons razendsnel opgeleverd. U zult versteld staan wat de mogelijkheden zijn wanneer u haast heeft.

wenst u meer informatie?

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over ons bedrijf en over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Ook komen wij graag bij u langs op locatie om u persoonlijk te adviseren over uw website.

iBrandz Media is een webdesignbureau waar u alle diensten onder één dak kunt verwachten. Van website’s tot webshops en van designdiensten tot het maken van reclamespotjes, bent u bij ons op het juiste adres voor al uw media benodigdheden. Wij doen er alles aan om te groeien en deel uit te maken van uw succes en breiden onze diensten daarom continu uit. Zo hebben wij sinds kort onze eigen hosting afdeling om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Durft u ons uit te dagen om het beste uit uw website of webshop te halen? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

image