Over ons

Webdevelopment op maat

iBrandz Media richt zich op het maken van websites, apps, portalen, CRM systemen, webshops en digitaal drukwerk.

Waarom iBrandz?

Onze unieke eigenschap is dat wij iedere dag, op elk moment van de dag voor u klaar staan. Uw website / project is meer dan een visitekaartje en dient daarom goed onderhouden te worden. Dit geldt helemaal voor een project waar u uw inkomsten uit genereert. Wij zijn ons er dan ook van bewust dat een degelijke service van groot belang is.

Wij bouwen projecten op maat die afgesteld zijn op uw specifieke wensen en benodigdheden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het uitwerken van ideeën en deze om te zetten in een passende oplossing voor uw bedrijf of organisatie.

Wat wij doen

Onze vormgevers en ontwikkelaars werken nauw samen met u en uw team om zo tot een passend product te komen. Van de initiële strategie tot het eindproduct, wij denken met u mee.

Wij Designen

Bij iBrandz Media wordt uw project volledig in het voren door ons gedesigned zodat u precies weet wat u te wachten staat bij de oplevering. De designs worden volledig in huisstijl opgeleverd gepaard met al uw wensen om het volledig passend te maken.

Wij Ontwikkelen

Wij zorgen ervoor dat uw systeem verzorgd, adequaat en correct ontwikkeld wordt. Bovendien ontwikkelen we passende effecten en extra functionaliteiten zodat uw product zo optimaal mogelijk werkt.

Wij Leveren

Na de ontwikkelingsfase leveren wij het product voor u op samen met de overige diensten zoals Google optimalisatie, drukwerk en uitleg. Uiteraard stopt onze service dan niet! Onze support afdeling staat elke dag ‘s avonds en in het weekend voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Waarom is werken met ons zo fijn?

Wij sleutelen elke dag nog aan onze service om u het zo makkelijk mogelijk te maken

Vrijwel alles is mogelijk

Wij houden van een uitdaging en zorgen er voor dat al uw wensen mogelijk worden gemaakt. Daagt u ons uit?

Duidelijke taal

Onze systemen worden gebruiksvriendelijk ingericht, zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde voor optimale conversie.

Uw systeem up-2-date

Wij houden uw systeem graag up-to-date en verzorgen middels een SLA aanvullend onderhoud en optimalisaties.

Flexibel

Wij helpen u graag een handje, ook buiten het boekje om! Wij zijn flexibel en werken graag wat langer voor u door als dat betekend dat dit ten goede komt van het project.

Top support

Bij iBrandz Media kunt u uw vragen 24 uur per dag kwijt per e-mail en kunt u ons zelfs ’s avonds en in het weekend telefonisch bereiken!

Snelle levertijden

Systemen worden door ons razendsnel opgeleverd. U zult versteld staan wat de mogelijkheden zijn wanneer u haast heeft.

Wenst u meer informatie?

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over ons bedrijf en over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Ook komen wij graag bij u langs op locatie om u persoonlijk te adviseren over uw website.

iBrandz Media is een web designbureau waar u alle diensten onder één dak kunt verwachten. Van website’s tot webshops en van designdiensten tot het maken van reclamespotjes, bent u bij ons op het juiste adres voor al uw media benodigdheden. Wij doen er alles aan om te groeien en deel uit te maken van uw succes en breiden onze diensten daarom continu uit. Zo hebben wij sinds kort onze eigen hosting afdeling om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Durft u ons uit te dagen om het beste uit uw website of webshop te halen? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.