ibrandz
mokieno

Alles onder één dak

Bij iBrandz Media begrijpen we dat een succesvolle website niet alleen visueel aantrekkelijk moet zijn, maar ook technisch goed moet presteren. Sterker nog, zonder een sterke technische basis,  is de kans dat je bezoekers veel te vroeg afhaken en dus op een veel lagere conversie groot! Een visueel aantrekkelijk ogende website die traag is, draagt niet bepaald bij aan een goede ervaring. Wij bieden daarom alles wat je nodig hebt onder één dak: ervaren designers en full stack developers die samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw website volledig naar wens wordt gebouwd en functioneert.

Web ontwikkeling

Betrokken zijn bij de ontwikkeling van jouw systeem

Iedere onderneming is uniek en dat vraagt daarom dus ook om een maatwerk oplossing voor iedere klant. Daarom geloven we in maatwerk web ontwikkeling om zo jouw merkidentiteit volledig tot uiting te brengen. Ons team ontwikkelaars werkt nauw samen met jou om een op maat gemaakte website te maken die perfect past bij jouw visie en uiteindelijke doelstellingen.

Voor ons is samenwerken ontzettend belangrijk. Dat houdt dus niet alleen in dat we  nauw in contact met elkaar staan en de lijntjes kort houden, maar we je ook mee laten kijken tijdens de ontwerpfase van het project.  Deze fase is niet alleen voor ons als ontwikkelaars belangrijk, maar ook voor jouw als opdrachtgever.  Natuurlijk ben je vanuit Losser van harte welkom bij ons in Oldenzaal, maar is ook fijn dat je op een willekeurig moment kunt zien hoe het ervoor staat. Omdat wij ervoor zorgen dat jij mee kunt kijken, kun jij in een vroegtijdig stadium feedback geven en zorgen we er samen voor dat de website aan alle verwachtingen voldoet.

web

Nadat wij de ontwerpfase hebben afgerond, gaan onze ontwikkelaars aan de slag om jouw visie technisch te realiseren. Deze koppelen we vervolgens aan een CMS dat bij jou past en waar je vervolgens gemakkelijk en snel zelf aanpassingen in kunt doorvoeren, zonder dat je hiervoor de nodige technische kennis nodig hebt. Natuurlijk denken we niet alleen aan nu, maar denken we ook direct een paar stappen verder. Zo zorgen wij ervoor dat je website, webshop of applicatie ook klaar is voor de toekomst. Dit doen we niet alleen op technisch vlak, maar ook als het gaat om gebruiksvriendelijkheid. Alles om ervoor te zorgen dat het volledig naar wens is.

 • Je ontvangt altijd eerst een design op basis van jouw ideeën en wensen
 • Wij houden nauw contact om eventuele nieuwe ideeën direct mee te kunnen nemen
 • Je wordt tijdens de realisatie op de hoogte gebracht van de voortgang
 • Wij zetten graag die extra stap als dat betekent dat het eindproduct er beter op wordt.

App development

Ben jij op zoek naar een partij die jou kan  helpen bij het realiseren van je ideeën? Dan zit je bij iBrandz goed! Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er nodig is om jouw app tot leven te brengen. Zo helpen wij je bij het ontwikkelen van een zakelijke app, maar kunnen we ook een game ontwerpen mocht je dit graag willen. Zowel voor eenvoudig app development, om eenvoudige in contact te blijven met klanten tot een app waar tienduizenden mensen dagelijks iets kunnen bestellen, wij regelen het voor je!

Wij geloven dat de kracht van een succesvolle app ligt in de combinatie van creativiteit en technische kennis. Daarom gaan wij altijd eerst met jou als klant in gesprek om te kijken wat de mensen zijn, om vervolgens onze eigen creativiteit volledig de vrije loop te laten. Omdat wij inmiddels beschikken over de nodige ervaring als het gaat om  het ontwikkelen van apps, weten we precies wat jij wel of absoluut niet mooi vindt.

Backend Systemen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die backend (CMS) en CRM systemen kan ontwikkelen voor jouw bedrijf? Bij iBrandz hebben we jarenlange ervaring in het maken van op maat gemaakte backend systemen die voldoen aan al jouw wensen en eisen.

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om een backend systeem. Daarom staan wij klaar om je te helpen met onze kennis en ervaring in backend ontwikkeling. We hebben een team van getalenteerde en ervaren ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in het bouwen van gebruiksvriendelijke en schaalbare systemen.

Onze aanpak is gebaseerd op grondige analyse van je bedrijfsprocessen, zodat we precies kunnen bepalen welke functionaliteiten nodig zijn in jouw backend systeem. Of het nu gaat om het beheren van klanteninformatie, voorraadbeheer of facturering, wij zorgen ervoor dat ons systeem naadloos aansluit bij jouw bedrijfsvoering.

ibrandz

De voordelen van een custom built backend systeem

Ben jij op zoek naar een innovatieve, betrouwbare en vooral schaalbare oplossing voor jouw bedrijf? Bij iBrandz Media begrijpen we dat de backend van een website of applicatie meer is dan alleen maar een technisch onderdeel. Het is namelijk vaak het kloppende hart van jouw bedrijf.

Met onze custom built backend systemen bieden we niet alleen functionaliteit, maar ook flexibiliteit en veiligheid. In deze snel veranderende digitale wereld is het namelijk ontzettend belangrijk om met de tijd mee te gaan. Wij zorgen wij er daarom voor dat je altijd de concurrentie een stap voor bent.

Webshop laten maken in Losser

Samen met jouw doen wij er alles aan om je conversie te verhogen!

Een professioneel ogende en goed functionerende webshop is cruciaal om klanten aan te trekken en vast te houden. Bij iBrandz maken we gebruik van gebruiksvriendelijke systemen die jou veel zorgen uit handen nemen. Het beheren van producten en bestellingen wordt hierdoor kinderspel. Onze systemen zijn eenvoudig in gebruik, zodat je zelfstandig aanpassingen kunt doen en problemen kunt oplossen, zonder technische kennis.

Het maakt niet uit of je nu kiest voor een WordPress webshop of maatwerk, bij iBrandz bieden we verschillende mogelijkheden om jouw ideale webshop te realiseren. Met onze maatwerkoplossingen kunnen zowel de frontend als de backend precies worden gebouwd volgens jouw wensen. Dit zorgt ervoor dat wij tot in detail kunnen bouwen wat jij graag wil. Inmiddels kunnen we met onze jarenlange ervaring en team van fullstack developers wel stellen dat we niet alleen zorgen voor een webshop die er mooi uitziet, maar die ook goed converteert.  Zo zorg je er niet alleen voor dat je fysieke bedrijf in losser, in het geval je deze hebt beter zichtbaar wordt, maar ook online.

web

Bij iBrandz Media weten we als geen ander dat de uitstraling en functionaliteit van je webshop belangrijk zijn om klanten aan te trekken en je merkidentiteit over te brengen. Daarbij helpen wij je natuurlijk graag! Zowel voor een volledig nieuwe shop kun je bij ons terecht, maar ook wanneer je de huidige webshop wilt laten moderniseren.

Wij mensen en dus ook jouw potentiële klanten worden steeds kritischer, zo kan het verschil in laadtijd van twee seconden, een wereld van verschil zijn als het gaat om conversie. Daarom zorgen we er niet alleen voor dat je webshop er aantrekkelijk uitziet, maar dat deze ook technisch gezien in orde is en dus niet te traag is.

 • Een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem (ook voor smartphones en tablets)
 • Een unieke product presentatie dat gebruiksvriendelijk is ingericht
 • Alles volgens de Nederlandse standaarden (BTW hoog / laag, postcodes, etc)
 • Automatische factureringen i.c.m. diverse beschikbare betaalmethoden zoals iDeal, Klarna en Paypal
 • Ook voor oplossingen zoals automatische product import via uw leverancier
 • Google indexatie voor elk product en pagina
Technieken gebruikt door
ibrandz

Creatieve diensten
Wij designen graag je advertenties, posters, flyers, visitekaartjes en ander soort drukwerk

Een goed visitekaartje is natuurlijk een belangrijke eerste indruk. Naast dat je bij ons terecht kunt voor het laten bouwen van je website, webshop of applicatie, designen we ook graag je  advertenties, posters, flyers en ander soort drukwerk. Wij weten namelijk precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat jouw wensen worden omgezet tot het design waarmee je jouw doelgroep weet te bereiken. Dus of je nu op zoek bent om je website of webshop meer naamsbekendheid te geven, ook buiten de gemeente losser of online wilt adverteren en een banner nodig hebt, wij helpen je!

drukwerk dat je doelgroep aanspreekt

Ben je op zoek naar drukwerk dat echt indruk maakt op jouw doelgroep? Dan ben je bij iBrandz Media aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig drukwerk dat niet alleen professioneel oogt, maar ook jouw doelgroep aanspreekt.  Zo denken we graag met je mee om jouw idee tot leven te brengen. Daarbij kijken we niet alleen naar het ontwerp, maar zorgen we er ook voor dat je boodschap echt overkomt.

Professionele fotografie die spreekt

Beelden zeggen natuurlijk meer dan woorden. Investeren in goede fotografie is dus een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je extra onder de aandacht komt bij je doelgroep. Van product tot portretfotografie om je bedrijf een gezicht te geven, bij iBrandz ben je verzekerd van kwaliteit!

ibrandz
ibrandz

Maatwerk promotie voor maximale exposure

Naast grafische ontwerpen en fotografie bieden wij ook maatwerk promotiediensten aan. Of je nu reclamespotjes voor de radio nodig hebt of videobewerking wilt laten verzorgen, iBrandz zorgt ervoor dat jouw boodschap overtuigend en professioneel wordt gepresenteerd aan een breed publiek.

Buiten het bovenstaande om leveren wij ook diverse promotie op maat zoals reclamespotjes voor radio en videobewerking

 • Designers werken nauw samen om tot creative ideeën te komen
 • Wij leveren altijd drukklare bestanden aan (print-ready)
 • Wij passen graag het design achteraf voor u aan (multi-use)
 • Alles is mogelijk, van visitekaartjes tot complete billboards

Een aantal van onze klanten zijn

Bij iBrandz Media hebben we inmiddels al met menige partij samen mogen werken. Zowel kleine- als grote bedrijven in verschillende branches hebben wij geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website, webshop of applicatie. Enkele van onze gewaardeerde klanten zijn onder andere:

Web design
Losser

Ben je op zoek naar een creatief en enthousiast webdesignbureau in Losser? Stop dan met zoeken, want je hebt ons gevonden! Bij iBrandz Media zijn we goed in het ontwerpen en ontwikkelen van unieke websites, webshops en applicaties die aansluiten bij jouw wensen en doelen. Zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven kunnen bij ons terecht voor een oplossing op maat. Neem daarom vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Contact

Graag houden wij het nog even kort en krachtig

Wij geven advies en helpen je bij het gehele proces

 • Webdesign Losser Wij bouwen websites, webshops en complete systemen. Wij hebben ervaring in elke branche!
 • Snelle Levertijden Je systeem wordt snel en vakkundig opgeleverd.
 • Elke Dag Bereikbaar Wij zijn elke dag bereikbaar ook ‘s avonds en in weekenden!
 • Meer Bezoekers Wij helpen je scoren in Google en helpen je bij de promotie, in heel Nederland of alleen in Losser!

Daagt u ons uit?

Wij overtuigen je graag tijdens een gratis adviesgesprek waarbij we je kosteloos voorzien van onze kennis en ervaring.

VRAAG EEN OFFERTE AAN