image

Kunnen wij u van dienst zijn?

Indien wij uw interesse hebben kunnen wekken, zouden wij u graag willen uitnodigen voor een adviesgesprek. In dit gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden en bieden wij u vrijblijvend een ontwerp aan. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Wij staan elke dag voor u klaar 06 427 412 87

KTP Group

KTP Group is een uitzendorganisatie met een interregionaal karakter!

CLIENT : KTP Group
Website : www.ktpgroup.nl
BOUWJAAR : 2014
Service type :

CMS, Vacature systeem / portaal, ingebouwde planner, reactiesysteem, filters, hover menu, slideshow, Twitter feeds, RRS nieuws, nieuwsbrief, download module, CV upload module, contact formulieren, banner slideshow

OMSCHRIJVING

KTP Group is een uitzendorganisatie met een interregionaal karakter en grote focus op de regionale arbeidsmarkt. Omdat bij KTP daar de focus ligt, kennen ze heel goed de plaatselijke- en bedrijfscultuur waardoor ze nog beter in staat zijn de behoefte van hun opdrachtgevers te interpreteren en te vertalen naar de juiste match. Ze begrijpen dat een goede match meer is dan alleen een cv versturen. Ze luisteren naar de persoonlijke wensen van hun opdrachtgevers en proberen deze door te vertalen naar hun uitzendkrachten. Het spreekt voor zich dat ze continu investeren in hun uitzendkrachten door ze bij te scholen.

REFERENTIE

Wij willen iBrandz bedanken voor de zeer prettige samenwerking en het tot stand komen van onze nieuwe website. Een combinatie van creativiteit en deskundigheid heeft tot een resultaat geleidt waar we zeer trots op zijn. Een trots visitekaartje voor ons bedrijf. iBrandz, bedankt voor dit vakwerk.

KTP Group recensie

J. de Kruijf

KTP Group