image

Kunnen wij u van dienst zijn?

Indien wij uw interesse hebben kunnen wekken, zouden wij u graag willen uitnodigen voor een adviesgesprek. In dit gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden en bieden wij u vrijblijvend een ontwerp aan. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Wij staan elke dag voor u klaar 06 427 412 87

One Step

Astrid van den Berg complete voetverzorging

CLIENT : Astrid van den Berg
Website : www.onestep.nu
BOUWJAAR : 2014
Service type :

CMS, Gallerij, banner slideshow, prijslijst, afspraak formulieren, contact formulieren, ingebouwde webshop, facturatie systeem, Google maps koppeling

OMSCHRIJVING

Astrid van den Berg, gediplomeerd pedicure sinds 2008, aangesloten bij Provoet. In haar moderne praktijk kunt terecht voor een professionele voetbehandeling. Ze is een ervaren pedicure en werkt volgens de code van de voetverzorger, dit houdt in: hygienisch, veilig en milieubewust. Haar specialisaties zijn: nagelreparatie, gellak, schimmelnagelbehandeling en cosmetische voetbehandelingen. Tevens is ze in het bezit van de aantekening Diabetische en Reumatische voet. Haar kennis houd ze op peil door het regelmatig volgen van cursussen, lezingen en aanvullende opleidingen.

REFERENTIE

Ik ben heel blij met mijn nieuwe website! Mooi, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Wanneer ik vragen heb of wijzigingen wil, wordt er heel snel gereageerd op mijn vraag. Ik krijg veel positieve reacties op mijn site.