Webdesign Diensten

Van complete weboplossingen tot drukwerk en promotie

image

Bij iBrandz werken designers en ontwikkelaars nauw samen om websites te realiseren die goed functioneren en een lust zijn voor het oog.

Wij proberen altijd een ontwerp af te leveren dat op passende wijze integreert met de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Mocht u nog geen huisstijl hebben, dan kunt u de designers van iBrandz inschakelen om een passende huisstijl te realiseren. Jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen komt bij ons volledig tot zijn recht.

Niet alleen ogen de websites die wij realiseren fantastisch, ook technisch zitten ze goed in elkaar. Zo worden alle websites bijvoorbeeld standaard door ons uitgerust met een gebruiksvriendelijk beheersysteem.

 • Een unieke presentatie van zowel webshop als website
 • Altijd een vormgeving die bij uw business past
 • Zeer gebruiksvriendelijke beheersystemen
 • Bijna alles is mogelijk (van websites tot complete portalen)
 • Een snelle en professionele oplevering
 • Systemen zijn gebaseerd op nieuwe technieken

Web ontwikkeling

Betrokken zijn bij de ontwikkeling van uw systeem

image

Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever betrokken bent bij de ontwikkeling en realisatie van het project. Projecten worden altijd op de zelfde manier aangepakt. Tijdens de ontwerpfase krijgt de opdrachtgever zijn toekomstige website te zien in afbeeldingsformaat. U krijgt als opdrachtgever de kans wijzigingen en feedback door te geven, zodat wij uw project op uw visie af kunnen stemmen.

Als de ontwerpfase achter de rug is, wordt het tijd voor het technische gedeelte van de ontwikkeling. Hierbij wordt uw website van A tot Z geprogrammeerd en gekoppeld aan een passend beheersysteem. Tijdens het programmeren houden we rekening met eventuele toekomstige uitbreidingen en veranderingen aan het project. Zo houden we het ten alle tijde flexibel.

Als laatste stap is er nog de testfase, waarin eventuele fouten en tekortkomingen van het systeem aan het licht gebracht worden. Deze worden dan op een efficiente manier opgelost. Zo bent u verzekerd van een systeem dat goed functioneert.

 • U ontvangt altijd eerst een design op basis van uw ideeën en wensen
 • U wordt tijdens de realisatie op de hoogte gebracht van de voortgang
 • Wij houden nauw contact om uw eventuele nieuwe ideeën direct mee te kunnen nemen
 • Wij werken graag iets langer door als dat betekent dat het product er beter op wordt

Webshops

Een verhoogde conversie valt te verwachten!

image

Webshops zijn bijna niet meer weg te denken uit de moderne maatschappij. Het is van groot belang dat u op een onderscheidende manier voor de dag komt. Dit omdat klanten kritisch zijn wat betreft de uitstraling en functionaliteit van uw webshop. iBrandz kan u optimaal ondersteunen bij het realiseren of eventueel moderniseren van uw webwinkel.

Onze systemen zijn uiterst gebruiksvriendelijk en neemt u een hoop taken en zorgen uit handen. Eenvoudig producten en bestellingen beheren is dan ook een fluitje van een cent.

Wij helpen u graag bij de complete opzet van uw webshop en bieden diverse full service pakketten aan.

Dit omdat klanten kritisch zijn wat betreft de uitstraling en functionaliteit van uw webshop. iBrandz kan u optimaal ondersteunen bij het realiseren of eventueel moderniseren van uw webwinkel.

 • Een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem (ook voor smartphones en tablets)
 • Een unieke product presentatie dat gebruiksvriendelijk is ingericht
 • Alles volgens de Nederlandse standaarden (BTW hoog / laag, postcodes, etc)
 • Automatische factureringen i.c.m. diverse beschikbare betaalmethoden zoals iDeal en Paypal
 • Ook voor oplossingen zoals automatische product import via uw leverancier
 • Google indexatie voor elk product en pagina

Mobiele applicaties

Een mobiele versie voor uw website of webshop

image

Een groot deel van het online dataverkeer bestaat tegenwoordig uit de bezoeken van mobiele gebruikers. Het is dus ook niet gek dat veel bedrijven een mobiele versie van hun website laten maken of zelfs complete apps.

iBrandz media weet hoe belangrijk het is dat websites eenvoudig toegankelijk zijn voor mobiele gebruikers. Wij bieden daarom diverse mogelijkheden aan om uw website om te zetten naar een mobiele versie. Deze methoden zijn goedkoper dan het ontwikkelen van een applicatie voor bijvoorbeeld de appstore of Google Play (Android market).

De website’s zijn tevens direct te bezichtigen in de mobiele versie zonder dat je hiervoor een applicatie hoeft te downloaden. Zo weet u zeker dat iedere mobiele gebruiker uw website op de door u gewenste manier kan bezoeken.

 • Geschikt voor elke mobiele smartphone en tablet
 • Een gebruiksvriendelijke interface (gebruikersomgeving)
 • Gekoppeld met uw website of webshop en sociale netwerken
 • Flexibel gebouwd voor diverse wijzigingen en updates

Google optimalisatie

Wij helpen u graag scoren in Google

image

Als designbureau met ruime ervaring op het gebied van webdiensten weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat zoekmachines uw website of webshop op de juiste manier vinden.
Bij iBrandz rusten wij onze systemen standaard uit met tools waarmee u de vindbaarheid van uw website op het web drastisch vergroot. Hierdoor hoeft u geen hulp in te schakelen van dure bedrijven die zich specialiseren op vindbaarheid. Uiteraard helpen wij u graag bij het hele proces.

Indien u de vindbaarheid van een bestaande website wilt verbeteren kunnen wij u ook van dienst zijn. Er zijn talloze manieren om uw website beter vindbaar te maken in diverse zoekmachines. Wij bieden dan ook diverse oplossingen aan waardoor u meer tijd over houd voor andere zaken.

 • Uw systeem zal altijd Google-vriendelijk worden gebouwd
 • Wij maken de benodigde koppelingen met Google
 • Wij vullen uw website met diverse zoekwoorden en correcte content
 • Wij adviseren u over relevante zoekwoorden en Google Adwords

Creatieve diensten

Wij designen graag uw advertenties, posters, flyers, visitekaartjes en ander soort drukwerk

image

Bij iBrandz kunt u uiteraard ook terecht voor diverse grafische diensten die niet onder de noemer webdiensten vallen. Van flyers en posters, kleine logo’s tot complete huisstijlen, wij kunnen alles op een passende manier aanleveren. Uw drukwerk en presentatie moeten immers een goede indruk achterlaten op uw doelgroep.

Ook voor fotografie kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw benodigde foto’s vakkundig worden geschoten en op de juiste manier worden bewerkt. Van productfoto’s met neutrale achtergrond tot complete portretten, wij zorgen ervoor dat uw foto’s een goede indruk achterlaten.

Buiten het bovenstaande om leveren wij ook diverse promotie op maat zoals reclamespotjes voor radio en videobewerking.

 • Designers werken nauw samen om tot creative ideeën te komen
 • Wij leveren altijd drukklare bestanden aan (print-ready)
 • Wij passen graag het design achteraf voor u aan (multi-use)
 • Alles is mogelijk, van visitekaartjes tot complete billboards
Daagt u ons uit?

Wij overtuigen u graag tijdens een gratis adviesgesprek waarbij we u kosteloos voorzien van onze kennis en ervaring.

Vraag een offerte aan