One step

One step

Ik ben heel blij met mijn nieuwe website! Mooi, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Wanneer ik vragen heb of wijzigingen wil, wordt er heel snel gereageerd op mijn vraag. Ik krijg veel positieve reacties op mijn site.
Advinez

Advinez

iBrandz weet op een bijzonder goede manier de wens van de klant te vertalen naar het design voor de website. In korte tijd is onze 3-talige website met interactieve elementen professioneel opgezet.
WannaBeFriends

WannaBeFriends

iBrandz Media is een bedrijf met bevlogen medewerkers die dag en nacht voor je klaarstaan. Ze zijn altijd actueel en up to date.
Credit Veilingen racing

Credit Veilingen racing

Via Via zijn wij bij iBrandz Media gekomen. Direct was al duidelijk dat dit onze webdesigner zou worden.
Find the One

Find the One

Wij hebben meerdere sites draaien, maar dit is kwalitatief de beste. In de toekomst zullen wij zeker meer zaken gaan doen met dit jonge ambitieuze bedrijf.
Inkassu

Inkassu

Qua prijs kwaliteit verhouding denk ik dat er in Nederland geen betere te vinden is.
Credit Veilingen

Credit Veilingen

iBrandz is in onze ogen een zeer professionele en hardwerkende organisatie, die zeker over een paar jaar aan de top van internetbedrijven van de regio kan staan.
Alpenmakelaar

Alpenmakelaar

iBrandz Media wist mij voor het sturen van de offerte al te overtuigen door hun enthousiasme, vakkennis en ervarenheid. Het juiste bedrijf op de juiste plaats voor de juiste prijs.