ibrandz
mokieno

Alles onder één dak

De eerste indruk is ontzettend belangrijk. Als potentiële klanten je website bezoeken, wil je ze meteen overtuigen van jouw expertise en professionaliteit. Ons team van ervaren designers en full stack developers werkt samen met jou om een uniek design te creëren dat perfect bij jouw merk en bedrijf past. Dus of je nu een start up hebt of al jarenlang een gevestigd bedrijf bent, bij iBrandz krijgt elke klant dezelfde aandacht.  Niet alleen zorgen wij dat de front end van je website of shop visueel goed oogt, maar denken wij ook met je mee over de manier waarop de site wordt beheert. Wij zorgen ervoor dat dit gebruiksvriendelijk is, zodat jij zonder problemen aanpassingen kunt doen, zonder dat hiervoor technische kennis nodig is.

Web ontwikkeling

Betrokken zijn bij de ontwikkeling van jouw systeem

Iedere onderneming is uniek, dat weten we bij iBrandz natuurlijk maar al te goed. Daarom zetten wij volledig in op maatwerk ontwikkeling, zodat we jouw website, webshop of applicatie helemaal naar wens en volgens jouw huisstijl kunnen ontwikkelen. Ons team bestaat uit developers met allemaal hun eigen expertise. Dit zorgt ervoor dat wij vrijwel alles wat jij wilt, ook daadwerkelijk kunnen ontwikkelen.

Voor ons staat een goede samenwerking aan de basis van een succesvol project. Daarom zorgen wij ervoor, dat we je tijdens de ontwerpfase de mogelijkheid geven om met ons mee te kijken. Niet alleen fijn voor jou, zodat je precies weet hoe het ervoor staat, maar ook voor ons, zodat je ons in een vroeg stadium kunt voorzien van eventuele feedback. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jouw project uiteindelijk volledig naar wens kan worden gebouwd.

web

Als zowel jij als opdrachtgever als wij tevreden zijn over het ontwerp, dan is het tijd om aan de slag te gaan met het daadwerkelijk bouwen van de website, shop of applicatie. Dit houdt in dat onze ontwikkelaars aan de slag gaan met het programmeren van je website en het koppelen van een CMS (beheersysteem). Natuurlijk denken we graag met je mee en houden we al bij de bouw van het huidige project rekening met de toekomst. Op het moment dat je in razend tempo als bedrijf flink weet te groeien, dan groeien onze systemen probleemloos met je mee.

 • Je ontvangt altijd eerst een design op basis van jouw ideeën en wensen
 • Wij houden nauw contact om eventuele nieuwe ideeën direct mee te kunnen nemen
 • Je wordt tijdens de realisatie op de hoogte gebracht van de voortgang
 • Wij zetten graag die extra stap als dat betekent dat het eindproduct er beter op wordt.

App development

iBrandz Media is een innovatief bedrijf dat jou kan helpen bij het ontwikkelen van je eigen app. Dus of je nu op zoek bent naar een basic app om je bedrijf te promoten of naar een uitgebreid systeem om complexe processen te automatiseren, wij hebben de expertise en ervaring om aan al jouw wensen en eisen te voldoen. In een geheel vrijblijvend gesprek kijken we samen naar wat je precies zoekt en geven we je op basis daarvan een passend advies.

Met onze inmiddels jarenlange ervaring, weten wij precies hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jouw idee wordt omgezet tot daadwerkelijke app. Zo kun je bij ons terecht voor het laten ontwikkelen van een game, maar ook een spaarsysteem voor je klanten of het ontwikkelen van een app waarin klanten kunnen bestellen behoren tot de mogelijkheden.

Doordat jij als klant volledig centraal staat, weten wij exact wat jij van ons verwacht. Zo voeren we niet klakkeloos uit wat jij van ons vraagt, maar denken we graag met je mee om ervoor te zorgen dat wij de verwachtingen weten te overtreffen. Doordat wij met je meedenken, zorgen we ervoor dat er aan ieder detail wordt gedacht. Niet alleen visueel gezien, maar ook technisch.

Backend Systemen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die backend (CMS) en CRM systemen kan ontwikkelen voor jouw bedrijf? Bij iBrandz hebben we jarenlange ervaring in het maken van op maat gemaakte backend systemen die voldoen aan al jouw wensen en eisen.

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om een backend systeem. Daarom staan wij klaar om je te helpen met onze kennis en ervaring in backend ontwikkeling. We hebben een team van getalenteerde en ervaren ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in het bouwen van gebruiksvriendelijke en schaalbare systemen.

Onze aanpak is gebaseerd op grondige analyse van je bedrijfsprocessen, zodat we precies kunnen bepalen welke functionaliteiten nodig zijn in jouw backend systeem. Of het nu gaat om het beheren van klanteninformatie, voorraadbeheer of facturering, wij zorgen ervoor dat ons systeem naadloos aansluit bij jouw bedrijfsvoering.

ibrandz

De voordelen van een custom built backend systeem

Ben jij op zoek naar een efficiëntere manier om jouw bedrijfsprocessen te beheren? Dan is een op maat gemaakte backend systeem een absolute aanrader. Allereerst biedt dit je de mogelijkheid om je backend volledig af te stemmen op de behoeften van je bedrijf. Dit zorgt er dus ook direct voor dat je geen geld kwijt bent aan functies die je toch niet gebruikt.

Bij iBrandz zorgen we er natuurlijk ook voor dat het systeem eenvoudig te gebruiken is. Zo heb je geen technische kennis nodig en is het ook voor nieuwe medewerkers gemakkelijk om te gebruiken. Dit zorgt er niet alleen voor dat je bedrijfsprocessen een stuk soepeler zullen lopen, maar verhoogt het ook de productiviteit.

Webshop laten maken in Weerselo

Samen met jouw doen wij er alles aan om je conversie te verhogen!

Ben je op zoek naar een professionele webshop in Weerselo, die volledig aan jouw wensen voldoet? Dan ben je bij iBrandz media aan het juiste adres! Met onze ervaring en team full stack developers, weten wij namelijk als geen ander wat er nodig is om een webshop te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk oogt, maar die ook zorgt voor klanten, conversie en uiteindelijk omzet.

Bij ons kun je terecht voor een volledig op maat gemaakte webshop met een custom front- end backend systeem, maar ook voor een WordPress in combinatie met een woocommerce webshop. Welke keuze je ook maakt, bij ons ben je verzekerd dat jouw webshop niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook klaar is om gevonden te worden door iedereen, dus ook buiten Weerselo.

web

Bij iBrandz media draait alles om kwaliteit. Wij streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen en zorgen ervoor dat jouw webshop perfect aansluit bij jouw bedrijf. Door onze custom design kunnen we alle functionaliteiten inbouwen die jij nodig hebt. Of je nu gebruik wilt maken van specifieke betaal- en verzendmethodes, geavanceerde zoekfuncties of maatwerk plugins – wij regelen het voor jou! Wanneer wij een webshop voor je ontwikkelen, dan mag je het volgende van ons verwachten:

 • Een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem (ook voor smartphones en tablets)
 • Een unieke product presentatie dat gebruiksvriendelijk is ingericht
 • Alles volgens de Nederlandse standaarden (BTW hoog / laag, postcodes, etc)
 • Automatische factureringen i.c.m. diverse beschikbare betaalmethoden zoals iDeal, Klarna en Paypal
 • Ook voor oplossingen zoals automatische product import via uw leverancier
 • Google indexatie voor elk product en pagina
Technieken gebruikt door
ibrandz

Creatieve diensten
Wij designen graag je advertenties, posters, flyers, visitekaartjes en ander soort drukwerk

Ben je op zoek naar creatieve en professionele grafische diensten? Ook dan ben je bij iBrandz ben je aan het juiste adres! Onze missie is om ervoor te zorgen dat jouw drukwerk, presentatie en fotografie een blijvende indruk achterlaten op je doelgroep. Of het nu gaat om flyers, posters, logo’s of complete huisstijlen, we leveren alles in een passende stijl. Daarnaast kunnen wij ook de nodige foto’s schieten en bewerken voor een indrukwekkend resultaat.

Uniek drukwerk dat je doelgroep aanspreekt

Je wilt dat jouw drukwerk eruit springt en de aandacht trekt van potentiële klanten. Onze onderscheidende ontwerpen maken dit mogelijk. Of het nu gaat om kleine logo’s voor visitekaartjes of complete huisstijlen voor promotiemateriaal, wij staan garant voor hoogwaardig grafisch ontwerp. Zo weten we precies hoe we jouw merk visueel kunnen versterken.

Professionele fotografie die spreekt

Goede fotografie laat zien wie je bent en wat je doet. Met onze professionele fotodiensten leggen we de essentie van jouw bedrijf vast, zodat deze overtuigend communiceert naar je doelgroep. Of je nu productfoto’s nodig hebt met neutrale achtergronden of volledige portretten wilt laten maken, bij iBrandz krijg je kwaliteit gegarandeerd!

ibrandz
ibrandz

Maatwerk promotie voor maximale exposure

Naast grafische ontwerpen en fotografie bieden wij ook maatwerk promotiediensten aan. Of je nu reclamespotjes voor de radio nodig hebt of videobewerking wilt laten verzorgen, iBrandz zorgt ervoor dat jouw boodschap overtuigend en professioneel wordt gepresenteerd aan een breed publiek.

Buiten het bovenstaande om leveren wij ook diverse promotie op maat zoals reclamespotjes voor radio en videobewerking

 • Designers werken nauw samen om tot creative ideeën te komen
 • Wij leveren altijd drukklare bestanden aan (print-ready)
 • Wij passen graag het design achteraf voor u aan (multi-use)
 • Alles is mogelijk, van visitekaartjes tot complete billboards

Een aantal van onze klanten zijn

Bij iBrandz Media hebben we inmiddels al met menige partij samen mogen werken. Zowel kleine- als grote bedrijven in verschillende branches hebben wij geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website, webshop of applicatie. Enkele van onze gewaardeerde klanten zijn onder andere:

Web design
Weerselo

Bij iBrandz weten we als geen ander hoe belangrijk een goede eerste indruk is. Een goede webshop of shop is toch het eerste wat een potentiële klant te zien krijgt. Dus ben jij op zoek naar een partij die jouw volledig kan ontzorgen in het ontwerpen en uitvoeren van het webdesign van jouw webshop of website in Weerselo en omstreken? Dan zit je bij ons goed! Wij weten als geen ander hoe we jou ideeën in combinatie met onze ervaring en creativiteit kunnen omzetten in een website, webshop of applicatie die zorgt voor meer klanten en dus meer omzet!

Contact

Graag houden wij het nog even kort en krachtig

Wij geven advies en helpen je bij het gehele proces

 • Webdesign Weerselo Wij bouwen websites, webshops en complete systemen. Wij hebben ervaring in elke branche!
 • Snelle Levertijden Je systeem wordt snel en vakkundig opgeleverd.
 • Elke Dag Bereikbaar Wij zijn elke dag bereikbaar ook ‘s avonds en in weekenden!
 • Meer Bezoekers Wij helpen je scoren in Google en helpen je bij de promotie, in heel Nederland of alleen in Weerselo!

Daagt u ons uit?

Wij overtuigen je graag tijdens een gratis adviesgesprek waarbij we je kosteloos voorzien van onze kennis en ervaring.

VRAAG EEN OFFERTE AAN